Takip Et

SON DAKİKA

Çineli ülkücüler Alparslan Türkeş'i yad etti

25 Kasım 2020, Çarşamba 17:05

     


Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı, 103. doğum yıl dönümünde Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma etkinliği düzenleyerek lokma hayrında bulundu.

 

Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı, ülkücü hareket lideri merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in 103. doğum yıl dönümü için Çine Çarşı Camisi önünde vatandaşlara lokma hayrı gerçekleştirdi. Lokma hayrına; MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çİne Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Murat Çalışkan, Başbuğ Alparslan Türkeş’i, 103. doğum yıl dönümünde rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Başkan Çalışkan, “25 Kasım 1917 Ülkücüler için, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in doğum tarihi olması nedeni ile çok özel bir tarihtir. Başbuğumuz Türkeş, 4 Nisan 1997'ye kadar geçen hayatında turan bayrağını yükseltme ve Türk adını dağa taşa yazdırmanın kavgası ile geçirmiş, hayatını büyük davasına adamıştır. Nizam-ı Alem, İlay-ı Kelimetullah davamızın kurucusu, ülkümüzün önderi, lideri ve Başbuğumuz olan, Türk Dünyasının Son Başbuğu Alparslan Türkeş'in 103. Doğum yıl dönümü kutlu olsun, saygı, minnet ve rahmet ile anıyoruz” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler