Takip Et

SON DAKİKA

Ziyafet Çiğ Köfte 4. şubesini açtı

24 Eylül 2017, Pazar 13:22

     


Ziyafet Çiğ Köfte’nin Aydın’da 4. şubesi Doğu Gazi Bulvarı’nda açıldı. Açılış kurdelası AK Parti Eski Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ile kesildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıllardır Aydın’da hizmet veren Ziyafet Çiğ Köfte’nin 4. şubesi, Doğu Gazi Bulvarı’nda törenle açıldı. İlk şubesi 7 yıl önce İncirliova’da açılan Ziyafet Çiğ Köfte, Efeler’de üçüncü şubesini açtı. Davetlilere 5 bin çiğ köfte dağıtıldığı yeni şubenin açılışın kurdelasını AK Parti Eski Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, işyeri sahibi ve çalışanlarıyla birlikte kesti.

Ziyafet Çiğ Köfte Aydın Bayisi Hüsnü Altındiş, çiğ köftenin en fazla tüketilen fast-food ürünü olduğunu belirterek, Ziyafet Çiğ Köfte’nin Aydın’da en iyiler arasında yer aldığını söyledi. Altındiş, “Çiğ köfte hafif, yağ oranı düşük ve sağlıklıdır. Aydınlılar için çiğ köftenin en iyisini sunmanın peşindeyiz. Yaklaşık 7 yıldır Aydın’ın pek çok yerinde hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Hijyenin kendileri için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Altındiş, beşinci şubelerini de 26 Eylül Salı Günü Batı Gazi Bulvarı’nda açacaklarının müjdesini verdi. Açılışa AK Parti Eski Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yüce, Ziyafet Çiğ Köfte Ege Bölge Müdürü Hilmi Can Akseki, çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı. (HASAN ALP ŞAHİN)







 
Son Eklenen Haberler