Takip Et

SON DAKİKA

Maçın sonucunu önceden bildi

24 Şubat 2020, Pazartesi 20:35

     


tvDEN ekranlarında her hafta Pazartesi Ayşegül Koç’la Sayıların Gizemi programını yapan Numerolog ve Yaşam Koçu Nadide Duygu Özsakallı, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde sosyal medya hesabından maçın sonucuna ilişkin açıklamada bulundu. Maçın oynanacağı tarihe göre değerlendirmede bulunan Özsakallı’nın tahmininin doğru çıkması ise takipçilerini çok şaşırttı.

GÜNCEL HABER GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Her Pazartesi sayıların ve enerjinin insanlar üzerindeki etkisinin konuşulduğu Sayıların Gizemi programını yapan Numerolog ve Yaşam Koçu Nadide Duygu Özsakallı, Süper Lig’in 23. haftasında Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi sosyal medya hesabındaki takipçilerine maçın sonucuna dair ipuçları verdi. Oynanan tarihin ve günün enerjisine göre Galatasaray’ın galip olacağını belirten Özsakallı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Tarih 23.02..

Ligin 23. Haftası..

GS; 1999'daki galibiyetten sonra Kadıköy'de en son 23 maç önce kazandı. Fatih Terim bu maça kadar 23 kez rakipleriyle berabere kaldı.

Derbi yard. hakeminin bu sezon 23. maçı,

GS sezonunu 1. bitirmesi halinde 23 ncü Şampiyonluğunu kutlayacak.. 23/5Birbirine zıt iki enerji yayınını verir. İfade Enerjisi ve Duyarlılık,

Denge ve İşbirliği Enerjisi,

Özgürlük ve Yeni olanı Keşif

Teknik olarak disiplinli çalışmalar sonucu genişleyerek, özgürlük ve geçmiş deneyim içerisinde, sabit fikirlere takılmadan yeni kazanımlar arasındaki denge ve önyargı bitirmeyi gerektiren bir enerji veriyor.

Evren’in denge, dürüstlük, eylem yasasını ve gelenekçi fikirden özgürleşme enerjisini devreye sokacağı bir maç izleyebiliriz”

Maç sonucunda Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etmesi Özsakallı’nın takipçilerini şoka uğrattı. Paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Nadide Duygu Özsakallı ınstagram iletişim: akademik_numerolog (DUYGU DİLEK) 

akademik_numerolog


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler