Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova Sevgi Yolu lavanta koktu

24 Ocak 2020, Cuma 18:18

     


İncirliova ilçesinde belediye ekipleri Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın talimatıyla, Sevgi Yolu'nu lavanta kokulu deterjanla yıkadı.

İncirliova'da yaya trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden birisi olan Sevgi Yolu'nu belediye ekipleri, iş yerlerinin kapalı olduğu gece saatlerinde temizledi. Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın talimatı üzerine harekete geçen ekipler, yolu lavanta kokulu deterjanla yıkadı. Yapılan temizlik çalışması sonucunda pırıl pırıl olan yoldan çevreye kısa sürede lavanta kokusu yayıldı.

"BÜYÜK ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Çalışmayı yerinde denetleyen Başkan Aytekin Kaya, "En hassas olduğumuz çalışmaların başında çevre temizliği geliyor. Çünkü halkımızın sağlığı için çevre temizliği çok önemli. Bu yüzden İncirliova Belediyesi olarak temizlik konusuna büyük özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin temizliği için yoğun şekilde çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Meydanımızı lavanta kokulu deterjanla yıkamıştık. Şimdi aynı çalışmayı Sevgi Yolu'nda yapıyoruz. İlçemizin diğer önemli noktalarında da bu çalışmayı yapacağız" diye konuştu.

Yapılan temizlik çalışması dolayısıyla memnuniyetini dile getiren esnaflar ve vatandaşlar Başkan Aytekin Kaya'ya teşekkür etti. (CEREN AKBAŞ) 







 
Son Eklenen Haberler