Takip Et

SON DAKİKA

Meclis Üyesi Küçükçallı yaşam mücadelesini kaybetti

23 Kasım 2020, Pazartesi 17:18

     


Buharkent Belediye Meclisine Cumhur İttifakı'ndan seçilen Süleyman Küçükçallı (55), geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'nde Belediye Başkanı Mehmet Erol ile istişare halindeyken bir anda fenalaşan Belediye Meclis Üyesi Süleyman Küçükçallı, çağrılan 112 ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Küçükçallı, yaklaşık bir hafta süren yaşam nücadelesini kaybetti. Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Küçükçallı, evli ve iki çocuk babasıydı.

 

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Buharkent Belediyesi Meclis üyemiz, çok kıymet verdiğim, ağabeyim olarak gördüğüm Sayın Süleyman Küçükçallı’nın geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini öğrenmenin hüznünü yaşıyorum. Önemli bir değerimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun. Başta kıymetli eşi Nursel Kücükcallı’ya, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler