Takip Et

/>

SON DAKİKA

Bakan Soylu'dan Aydın'a sürpriz ziyaret

22 Şubat 2021, Pazartesi 18:12

     


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yapımı devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde incelemelerde bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Havalimanı'ndan jandarma helikopteriyle Aydın'ın Koçarlı ilçesine geçti.

 

Çakırbeyli Mahallesi'nde yapımı devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ne giden Bakan Soylu'yu, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy karşıladı.

Beraberinde Vali Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve AK Partili Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile 27 Mayıs'ta açılması planlanan müzeyi gezen Bakan Soylu, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Soylu, 45 dakikalık incelemenin ardından Aydın'dan ayrıldı.

“ÇAKILAN HER ÇİVİYİ BİLİYOR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde gerçekleştirdiği incelemeyi değerlendiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Bir Bakan düşünün. Verdiği sözün her kelimesi hafızasında. Yerine getiriyor, soruyor, takip ediyor ve çakılan her çiviyi biliyor. Koçarlı’ya ne yapsak azdır. ‘Emrinizdeyim’ diyerek ilçemize değer veren. Adı gibi Soylu, Sözünün eri Süleyman Soylu, ayak bastığın güzel memleketimin bereketli toprağı ve üreten çalışkan insanları sana minnettar” açıklamasını yaptı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler