Takip Et

SON DAKİKA

Umurlu'da takvim gelirleri 50 aileyi ısıttı

22 Ocak 2020, Çarşamba 16:27

     


Efeler Umurlu Mahallesi Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karasu ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Umurlu Bölgesinden Sorumlu Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Lokmacılar ve Yönetimleri "Bir Evi de Sen Isıt” kampanyası ile 50 ailenin evini ısıttı.

Ülkü Ocakları adına bastırılan 2020 yılı takvimlerini satarak elde ettikleri gelir ile ihtiyaç sahiplerine kömür desteği sağlayan Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karasu, kendilerine destek olanları teşekkür etti.

Umurlu Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karasu ve MHP Umurlu bölgesinden sorumlu Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Lokmacılar yaptıkları açıklamada, “Umurlu Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak düzenlemiş olduğumuz "Bir Evi de Sen Isıt" kömür kampanyası kapsamında 50 ihtiyaç sahibi aileye kış şartlarında yardımcı olabilmek amacıyla bu sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugünde yarında ihtiyaç sahibi kim varsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya devam edeceğiz. Kampanyamız süresince bizi yalnız bırakmayan Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Tayfun Şan ve Milliyetçi Hareket Partisi Efeler İlçe başkanımız Ahmet Baskın'a, yardımlarından dolayı Umurlu halkına ve Umurlu esnafına teşekkür ederiz" dedi. (OLCAY POLAT) 







 
Son Eklenen Haberler