Takip Et

SON DAKİKA

Savaş, enerji verdi

21 Eylül 2020, Pazartesi 15:37

     


Yüz yüze eğitimin ilk gününde 40 binden fazla paketlenmiş kuru incir dağıtan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydınlı çocukların her zaman yanında olacağını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yüz yüze eğitimin ilk gününde Aydın’da, eğitime merhaba diyen öğrencilere 40 binden fazla paketlenmiş kuru incir dağıttı.

Öğrenciler ile renkli anların yaşandığı etkinlikte açıklama yapan Savaş, “Bugün pandemi sonrası yüz yüze eğitimin ilk günü. Milli Eğitim Bakanımıza, ilk teneffüsün 40 dakika olması sebebiyle öğrencilerimize incir dağıtacağımın sözünü vermiştim. Bu etkinlik vesilesiyle, uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan ve okul hayatına başlayan evlatlarımızın ilk gün heyecanlarında yanlarında olmak, gönüllerine dokunmak istedik. Hepsini çok enerjik ve motivasyon dolu gördüm; çok mutlu oldum. Çocuklarımızın her koşulda yanlarında olacağız. Onların ihtiyaçlarını gidermek, daha iyi bir eğitim imkanı sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Savaş, Aydın’ın 17 ilçesinde gerçekleştirilen etkinliğe destek olan Aydın Ticaret Borsası’na, Nazilli Ticaret Borsası’na ve Tariş İncir Birliği’ne de teşekkürlerini bildirdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler