Takip Et

SON DAKİKA

“Çerçioğlu yargı yolunu istismar ediyor”

20 Ocak 2021, Çarşamba 10:48

     


tvDEN Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Emin Aydın, “Özlem Çerçioğlu durmadan bizim hakkımızda suç duyurusunda bulunuyor, yargı yolunu istismar ederek bize mobbing uyguluyor. Altında hiçbir gerekçe olmadan sadece suç duyurusunda bulunuyor. Biz de Özlem Çerçioğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız, yargı yolunu istismar ettiği için” dedi.

Hafta içi her gün tvDEN ekranlarında yayınlanan Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu Baş Başa programında konuşan Aydın, Özlem Çerçioğlu’nun yargıyı istismar ederek kendilerine mobbing uygulandığını ifade etti.

“ÇERÇİOĞLU YARGIYI İSTİSMAR EDEREK BİZE MOBBİNG UYGULUYOR”

Yargının Özlem Çerçioğlu tarafından istismar edildiğini dile getiren Gazeteci Aydın, “Özlem Çerçioğlu durmadan suç duyurusunda bulunuyor. Altında hiçbir gerekçe olmadan sadece suç duyurusunda bulunuyor. Yargı yolunu istismar ederek bizi meşgul ediyor, bize mobbing uyguluyor. Ben ve şirketlerim Özlem Çerçioğlu hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyoruz. Yargı yolunu istismar edip bizi oyaladığı için her suç duyurusundan sonra ifade vermek zorunda kalıyoruz, zamanımız boşa gidiyor. Özlem Çerçioğlu suçlamaları reddetmiyor bununla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor, kamuoyunu bilgilendirmiyor, sadece bizimle ilgili suç duyurusunda bulunuyor. Özlem Çerçioğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız, yargı yolunu istismar ettiği için. Hatta Aydın Cumhuriyet Savcılarının bu konudaki hassasiyetlerini biliyorum, bu sözlerimi suç duyurusu olarak bakabilirler, nitelendirebilirler. Bende kendisinden şikâyetçiyim illa oraya gidip dilekçe vermeme gerek yok, bu ifadelerim herhâlde Özlem Çerçioğlu hakkında soruşturma başlatmaları için yeterlidir diye düşünüyorum. Özlem Çerçioğlu’ndan şikâyetçiyiz, yargı yolunu istismar ederek bize mobbing uyguluyor. Sadece bize değil, aynı yöntem ve yolla mobbing uyguladığı şehirde bıktırmaya bezdirmeye çalıştığı bir sürü insan var. Onlara da emsal olsun, her kim Özlem Çerçioğlu’nun yargı yoluyla kendisini istismar ettiğini düşünüyorsa gitsin adliyeye suç duyurusunda bulunsun” ifadelerini kullandı. (AYHAN BOĞATARAN)







 
Son Eklenen Haberler