Takip Et

SON DAKİKA

Polat Makina’dan eğitime destek

18 Eylül 2017, Pazartesi 11:47

     


Aydın’ın köklü sanayi kuruluşlarından Polat Makina, yeni eğitim- öğretim yılı başlarken, bünyesinde çalışan personelin çocuklarına kırtasiye ve giyim yardımında bulundu. Polat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, “Gururluyum çünkü yıllar içinde sadece makina yapıp satmadık, kocaman bir aile olmayı da başardık” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın köklü sanayi kuruluşlarından olan, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Polat Makina, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Yeni eğitim- öğretim yılı başında personelinin çocuklarına kırtasiye malzemesi ve kıyafet armağanında bulunulan etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişi bir araya geldi. Etkinlikte ilk olarak, Polat Grup çalışanları, aileleriyle birlikte fabrikayı gezdi. Bu sayede aileler, babalarının çalışma ortamı hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakaladı.

Polat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Şu an gördüğüm tablo karşısında aslında çok da söyleyecek bir şey bulamıyorum, boğazım düğümleniyor. Ne görüyorum biliyor musunuz? 1978 yılında 3 kardeş başladığımız bu yolculukta kat ettiğimiz yolu görüyorum, 3 kişilik ailemin kocaman olduğunu görüyorum. Yıllar önce benimle bu yola baş koyan evlatlarımın çoluğa, çocuğa karıştığını görüyorum. Torunlarımı görüyorum, gözleri ışık ışık bakan evlatlarınızı görüyorum” diye konuştu.

 

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Polat, konuşmasına şöyle devam etti:

“Gururluyum çünkü yıllar içinde sadece makina yapıp satmadık kocaman bir aile olmayı da başardık. 4 buçuk metrekarelik bir atölyede başladığımız yolculuğumuzda şu an kurumsal bir şirket haline gelebildiysek, bunu emeğinize, alın terinize borçluyuz. Sırt sırta vererek büyüttük hem fabrikamızı hem ailemizi ve inanın bana tüm samimiyetimle söylüyorum bu değeri ölçülemez bir şey.”

Polat Grup Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Polat ise Polat Grup’un kocaman bir aile olduğunu, bunun haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Polat grup yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat ve Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, çocuklar için hazırlanan paketleri dağıttı. Dağıtımın ardından, halk oyunu gösterisi yapıldı. Etkinliğe katılan Aydın Efeleri Yörükleri ve Türkmenleri Derneği üyeleri, Polat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’la beraber efe oyunu oynadı. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve balonların gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi. (KIVANÇ UĞUR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler