Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Atatürk Kent Meydanı açıldı

16 Mart 2014, Pazar 12:12

     


Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 8 Mart Cumartesi günü açılışı hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Atatürk Kent Meydanı ünlü sanatçı Hadise’nin de sahne aldığı bir törenle açıldı. Açılışta zeybek oynayan ‘Topuklu Efe’ lakaplı CHP’li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın dünya kenti olmak için bir eksiğini daha tamamladı” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı, ünlü şarkıcı Hadise’nin sahne aldığı bir tören ile açıldı. Vahe Kılıçarslan ve ünlü manken Şebnem Schaefer’in sunuculuğunu yaptığı gecede, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, 5 yıl önce seçimlerde Kent Meydanı’nı yapmaya söz verdiğini belirterek, “Aydın’ı değiştirmeye, sizlere yakışan bir kent haline getirmeye söz vermiştim. Verdiğim sözlerden bir tanesi de kent meydanı yapmaktı. Çünkü, kentler meydanları ile anılır. İstanbul Taksim Meydanı, Ankara Kızılay Meydanı, İzmir Gündoğdu Meydanı gibi. Meydanlar kentlerin simgesidir. İşte, Aydın’ımızın dünya kenti olma yolundaki eksikliklerinden bir tanesi daha tamamlandı. Dilerim bu meydanda mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşırız. Bu meydanda hiçbir zaman gözyaşı olmaz. Bu meydan özgürlük ve demokrasinin simgesi olur” diye konuştu.

TOPUKLU EFE ZEYBEK OYNADI

Dünyaca ünlü Event Promotion Vertical grubunun lazerli akrobasi gösterisinin ardından, havuz gösterisi yapıldı. Havuz gösterisinin ardından Olgunlaşma Enstitüsü’nün sunduğu Atatürk giysilerinden oluşan defile büyük beğeni topladı. Defile sırasında sahneye gelen Özlem Çerçioğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ü simgeleyen bir mankenle zeybek oynadı.

HADİSE COŞTURDU

Defilenin ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı Hadise, şarkıları ve kıyafetiyle ilgi gördü. Hadise, sahne performansı ile Aydınlıları coşturdu. (CEM ULUCAN)







 
Son Eklenen Haberler