Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın Şehir Hastanesi’nin ihalesi yapıldı

15 Eylül 2020, Salı 16:00

     


AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın Şehir Hastanesi’nin ihalesinin yapıldığını ve inşaatının iki yılda tamamlanacağını açıkladı.

2020 yılı yatırım programında yer alan Aydın Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Efeler’in Şevketiye Mahallesi'nde yapılacak olan hastanenin inşaatı iki yılda tamamlanacak.

Aydın Şehir Hastanesi inşaatı için 931 milyon lira harcanacak. 228 bin metrekare kapalı alana sahip hastanenin 950 yatak kapasitesi olacak ve bu sayı bin 150 yatağa kadar çıkartılabilecek. Odalar tek kişilik dizayn edilecek.

DEVLET İMKANLARIYLA YAPILACAK

Yap-İşlet-Devlet modeli yerine bütçe imkanlarıyla yapılacak hastanenin 2023 yılında hizmete açılacağını dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, "Bu dev yatırımı yıl içerisinde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Milletvekillerimiz, il başkanımız ve tüm teşkilatlarımız ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle milletimize layık icraatlara hep birlikte imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aydın Şehir Hastanesi, memleketimize hayırlı olsun” dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler