Takip Et

SON DAKİKA

"Gözüme uyku girmiyor"

14 Ağustos 2020, Cuma 16:47

     


Karpuzlu'da evinin arkasındaki ahıra inek sağmaya giden 17 yaşındaki Özlem Kuru, 11 gün önce ortadan kayboldu. Baba Ercan Kuru, "Özlem, adeta sır oldu. Günlerdir aramadığımız yer kalmadı. Yerin dibine de girse onu bulacağım. Bu savaşa devam edeceğim. Gözüme uyku girmiyor" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Özlem Kuru, 11 gün önce süt sağmak için ahıra gittikten sonra sırra kadem bastı. Kızının dönmemesinden şüphelenen baba Ercan Kuru, ahıra ve çevresine baktı ancak kızını bulamadı. Kızının hayatından endişe eden baba, Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri, günlerdir haber alınamayan kayıp Özlem Kuru'yu bulmak için harekete geçti.

"UYUYAMIYORUM"

Baba Ercan Kuru, “Komşumuza bayramın son günü çay içmeye gitmiştik. Kızım inekleri sağmak için yanımızdan ayrılıp ahıra gitti. O günden beridir ortalarda yok. Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Kızımı görenlerin insaniyetlik namına kolluk güçlerine veya 0543 526 15 28 numaralı hattan bana haber vermesini bekliyoruz. Özlem, adeta sır oldu. 11 gündür aramadığımız yer kalmadı. Yerin dibine de girse onu bulacağım. Bu savaşa devam edeceğim. Gözüme uyku girmiyor. Uyuyamıyorum” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler