Takip Et

SON DAKİKA

Fibar Tur’dan itfaiye çalışanlarına indirim

14 Ağustos 2020, Cuma 17:15

     


Fibar Tur, kahraman itfaiye çalışanlarına özel indirim ile teşekkür etti.

Fibar Tur, Aydın’da çıkan orman yangınlarında canları pahasına kahramanca yangını söndürmek için çaba gösteren ve Türkiye genelinde yangınlara en hızlı müdahale eden ekiplerden olan Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibine turlarda yapacakları özel indirimlerle teşekkür etti.

Kahraman itfaiye ekiplerinin çıkan yangınlarda gösterdikleri üstün çaba sayesinde en az hasarla atlatıldığını ifade eden Fibar Tur sahibi Fırat Barışık, ‘’Aydın Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanı Sayın Serdar Adanır ve ekibine çıkan yangınlarda kahramanca göstermiş oldukları özveri için teşekkürü kendimize borç bildik. Bu nedenle günübirlik turlarımızda %30, konaklamalı turlarımızda %20 indirim uygulayacağız. Bu indirimden itfaiye ekibi ve birinci derece yakınları yararlanabilecektir‘’ dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, ‘’Bizim ekibimiz ne kadar iyi olursa olsun iş insanımızda bitiyor. Özellikle yaz aylarında halkımızdan ekstra dikkatli olmasını rica ediyoruz. Tüm ekibimiz her olayda canları pahasına çıkan yangınlara müdahale etti. Bu nedenle ekibimle bir kez daha gurur duyuyorum. Fibar Tur’dan gelen bu incelik bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü ekibimin böyle jestleri hak ettiğini düşünüyorum. İlgilerinden dolayı Fırat Barışık ve Fibar ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler