Takip Et

/>

SON DAKİKA

Polat’ın ismi çalıştığı kurumda yaşatılacak

14 Şubat 2020, Cuma 17:19

     


Devlet Su İşleri (DSİ) Aydın 21. Bölge Müdürlüğü’nde çalışırken yakalandığı hastalığa yenik düşen İnşaat Mühendisi Abdurrahman Polat’ın ismi, toplantı salonuna verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, bir vefa örneği sergileyerek kurumda çalışan ve geçtiğimiz Haziran ayında yakalandığı lösemi hastalığına yenik düşen Abdurrahman Polat’ın ismini, Bölge Müdürlüğü’nün toplantı salonuna verdi.

Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası içerisinde yer alan Toplantı Salonu’nun ismi, Müdür Mehmet Akif Balta’nın talimatıyla Abdurrahman Polat Toplantı Salonu olarak belirlendi. Salonun açılış törenine, Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’nın yanı sıra, müdür yardımcıları, şube müdürleri, Polat’ın yakınları ve DSİ personeli katıldı.

2017 YILINDA EVLENMİŞTİ

DSİ’de 3 yıl görev yapan Polat, 16 Haziran2017 tarihinde Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli Gülşah Yavaş ile hayatını birleştirmişti. Polat, daha sonra yakalandığı hastalık nedeniyle de düğününden 2 yıl sonra 18 Temmuz 2019 yılında yaşamını yitirmişti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler