Takip Et

SON DAKİKA

Koçarlı MYO’dan ATB’na ziyaret

14 Şubat 2020, Cuma 10:01

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Müdür Yardımcısı Ayfer Ergezer ile Öğretim Görevlisi Burcu Keser tarafından Aydın Ticaret Borsası’na teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Ergezer ile Keser’i Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Cihan Can ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı.

Müdür Yardımcısı Ayfer Ergezer ile Öğretim Görevlisi Burcu Keser; Koçarlı Meslek Yüksek Okulu öğrenci uygulamaları kapsamında üretilen yumurta, arı ve arı ürünleri, zeytinyağı sabunları, yerel bitkilerden hazırlanan kokular, tıbbi ve aromatik bitkiler, süs bitkileri, vb. ürünlerin sergilenerek yüksekokulda yapılan atölye çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, Aydın Ticaret Borsası tarafından Koçarlı Meslek Yüksekokulu’na verilen destek için teşekkürlerini iletti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Aydın Ticaret Borsası olarak çalışma alanlarını kapsayan her konuda birlikte çalışmaya açık olduklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler