Takip Et

/>

SON DAKİKA

Bakan Selçuk'un Aydın programı netleşti

14 Şubat 2020, Cuma 13:02

     


Aydın’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adnan Menderes Üniversitesi’nde “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşması” etkinliğine katılacak.

Pazar günü Aydın'a ilk kez gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir takım ziyaretlerde bulunacak. İlk olarak Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret edecek olan Bakan Selçuk, Aydın Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan Eğitim Değerlendirme toplantısına katılacak.

Oradan da Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü yanındaki ek binada hizmete açılan Cahit Arf Matematik Bilim ve Medeniyet Müzesini ziyaret edecek olan Bakan Selçuk, öğle yemeğinde Aydın milletvekilleri, hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. Saat 15.00’da ADÜ Atatürk Kongre Merkezinde ‘Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşması’ etkinliğine katılacak olan Selçuk, daha sonra Aydın Lisesi Bilim Atölyesi ve Beceri Atölyesi’nde incelemelerde bulunup son olarak AK Parti İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirecek. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler