Takip Et

SON DAKİKA

Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nden duygulandıran kermes

14 Ocak 2020, Salı 13:48

     


“Otizm Dostu Okul” projesi kapsamında bugün Adnan Menderes Anadolu Lisesi (ADMAL) öğrenci ve velileri tarafından Otizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği yararına kermes düzenlendi.

Okul Müdürü Vahap Hatipoğlu ile okulun öğretmenlerinden ve aynı zamanda Aydın Otizm Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı olan Adnan Özdemir’in öncülüğünde yürütülen “Otizm Dostu Okul” projesi kapsamında Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerinin desteğiyle otizmli çocuklar yararına kermes düzenlendi. Kermeste veliler tarafından yapılan birbirinden lezzetli ev yapımı yemekler ve el emeği ürünler otizmli çocuklar yararına satışa sunuldu.

“BÖYLE BİR PROJEDE YER ALMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vahap Hatipoğlu okullarında yürütülen “otizm dostu okul” projesinde yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Müdür Hatipoğlu “okulumuz öğrenci ve velilerinin desteğiyle böyle bir kermes düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çocukların genç yaşta özel çocuklarımız için aldıkları bu sorumluluk insanı duygulandırıyor. Hepsiyle gurur duyuyorum, okulumuz Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin böyle bir projede yer almasından dolayı çok mutlu ve gururluyum” dedi.

“HEM MUTLUYUM HEM GURURLUYUM”

Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden, Aydın Otizm Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Adnan Özdemir ise “Başta Okul Müdürümüz Vahap Hatipoğlu’na desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimin böyle bir projede destekçi rolünde yer alması beni hem mutlu ediyor hem duygulandırıyor. Velilerimizle birlikte hazırladığımız kermesin geliri otizmli çocuklar yararına kullanılacak. Emek veren destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ders dışı sosyal sorumluluk projesinde öğrencilerimin bu şekilde azimli çalışmaları beni çok mutlu etti ve çok gururlandırdı. Hepsini, otizmli çocuklar adına aldıkları bu sorumluluktan dolayı tek tek tebrik ediyorum” dedi. (ŞEYMA ÖZCAN)







 
Son Eklenen Haberler