Takip Et

SON DAKİKA

Jeotermal Isıtmalı Sera Organize Sanayi Bölgesi için onay alındı

13 Ekim 2020, Salı 13:01

     


Efeler’de 630 dekarlık alana kurulacak olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluş protokolü Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından onaylandı.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI'NDAN DUYURU

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “Jeotermal Isıtma ile maliyeti en aza indirerek, üreticimizin daha rahat koşullarda üretim yapması sağlanacak” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'ın Efeler ilçesinde kurulması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için hazırlanan protokol Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından onaylandı. Aydın'ın tarımsal yatırımın merkezi olmasını istediklerini belirten AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, "Jeotermal Isıtma ile maliyeti en aza indirerek, üreticimizin daha rahat koşullarda üretim yapması sağlanacak. Bu büyük projeyle en önemlisi de istihdam artacak. Biz istiyoruz ki çiftçilerimiz daha fazla üretsin, ürettikçe daha çok kazansın. Aydın’da bir tek vatandaşımız işsiz kalmasın. Efeler Diyarı Aydın’ımızın bereketli toprakları tarımsal yatırımın merkezi olacak" diye konuştu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler