Takip Et

SON DAKİKA

AYESOB'dan Kaymakam Zeybek'e hayırlı olsun ziyareti

13 Ağustos 2020, Perşembe 15:02

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (AYESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Söke oda başkanları geçtiğimiz günlerde Söke Kaymakamlığına atanan Soner Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette esnafın yaşadığı sorunların ele alınmasının yanı sıra ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Çetindoğan, pandemi sürecinde yaşanan sorunların biraz daha artması ve maddi olarak altından kalkılamayacak hale gelmesinden duyulan endişeyi dile getirdi.

Söke Kaymakamlığına atanan Soner Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Çetindoğan, "Her yerde olduğu gibi Sökeli esnafımızın da yaşadığı zorluklar ve pandemi sürecini atlatma çabalarından kaymakamımıza bahsettik. Esnaf bir babadan yetişme olduğunu dile getiren kaymakamımız, esnafın yaşadığı zorlukların, verdikleri mücadelelerin bire bir şahidi olduğunu ve Sökeli esnaflarımız için elinden geleni her zaman yapacağını iletti. Bundan sonraki süreçte her daim birlikte koordineli bir şekilde çalışma yürütüp sorunları en alt seviyeye indirebileceğimize inanıyoruz. Kendilerine tekrardan yeni görev yerinde başarılar diliyor misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımız ve Söke halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)-







 
Son Eklenen Haberler