Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Dinçer kurbanını belediyeye bağışladı

13 Temmuz 2020, Pazartesi 16:16

     


Çine Belediyesi vatandaşların mağdur olmamasını amacıyla ilk kez kurban bağışlarını kabul edecek iken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurbanını belediyeye bağışladığını duyurdu.

Çine Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile koronavirüs sürecinin devam ettiği bir dönemde Kurban Bayramının yaşanacağına dikkat çekilirken, vatandaşların mağdur olmaması için kurban bağışlarının kabul edilerek, kurban sahipleri adına ilçe halkına kurban eti dağıtımı gerçekleştirileceği kamuoyuna duyurulmuştu.

KURBAN ETLERİ İLÇE HALKINA DAĞITILACAK

'Veren elin, alan eli görmediği' bir sistem kuracaklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurbanını belediyeye bağışladığını açıkladı. "Amacımız vatandaşlarımızın kesecekleri kurbanlarını özellikle bu yaşadığımız pandemi sürecinde ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmelerinde ve hayırda bulunmalarına yardımcı olmak" diyerek bağışları kabul etmeye başladıklarını söyleyen Başkan Dinçer, "Vatandaşlarımız istedikleri adet ve miktarda kurban bağışlarını belediyemize gerçekleştirecek. Bizlerde Ege Et entegre tesislerinde hijyenik bir ortamda dini kurallara riayet ederek kurban kesimlerimizi gerçekleştirerek, kurban etlerimizin ilçe halkına dağıtımını gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler