Takip Et

SON DAKİKA

AYGİAD'dan 'rOctopus 7134' takımına tam destek

13 Nisan 2018, Cuma 12:12

     


Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Başkanı Mehmet Öztaş, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek olan Aydın’ın gurur kaynağı ‘rOctopus 7134’ takımına başarılar diledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye’yi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışması’nda temsil eden Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nden 14 öğrencinin yer aldığı Aydın’ın ilk ve tek robot takımı Octopus 7134 oluşturan öğrenciler, Çin’de düzenlenen FIRST Robotics Competition (FRC) robot yarışmasında "Rookie All Star" ödülünü kazandı.

 

8-21 Nisan tarihinde ABD'de düzenlenecek dünya şampiyonasına katılacak Octopus 7134 takımına başarılar dileyen AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztaş, “Ülkemizi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışmasında başarıyla temsil eden ve bu yarışmada "Rookie All Star" ödülünü kazanan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederim, başta üyemiz Bilal Pekgüzel olmak üzere katkıda bulunan üyelerimize teşekkür ederim. Kazandıkları bu ödülle 18-21 Nisan tarihinde ABD'de düzenlenecek Dünya Şampiyonasına katılacaklar ve ülkemiz adına burada da mücadele edeceklerdir. “rOctopus 7134” adlı takımımıza başarılar diliyorum" dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler