Takip Et

SON DAKİKA

Bölgenin 'İnci'si olacak

12 Aralık 2016, Pazartesi 17:34

     


Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı inşaatın ortaklığında yapılacak olan ‘İnci Yaşam’ konut ve çarşı projesi, muhteşem bir organizasyonla tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Büyükşehir yasası nedeniyle para kazanmasını öğrendik. Bu proje, Ege Bölgesi’nin ilki olacak” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi ile Yeni Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan ‘İnci Yaşam’ konut ve çarşı projesi, seçkin birçok davetlinin katıldığı ve Grup Allegra’nın müzik ziyafeti yaşattığı yemekli gecede tanıtıldı. ‘İnci Yaşam’ projesinin tanıtım gecesine, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal, Yeni Yapı İnş. San. Tic. A.Ş Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt, iş adamı Özgen Türker, Başkan Yardımcıları, İş adamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Görkemli gece, Grup Allegra’nın müzik dinletisiyle başladı. Tenör Aydın Uştuk’un seslendirdiği birbirinden güzel ‘operetlerin’ ardından folklor gösterisinin gerçekleştirildiği gecede, yaklaşık bin 500 kişilik davetli topluluğuna İtalyan mutfağının Tortellini’si ve ‘Dome Cake’in yer aldığı 10 çeşitten oluşan menü ikram edildi. Gecede Nazilli Belediyesi Zeybek Forklor ekibi unutulmaz bir gösteri yaptı. Daha sonra projenin sunumuna geçildi. Projenin sunumunu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal, Yeni Yapı İnş. San. Tic. A.Ş Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt ve projenin mimarı Kurtul Erkmen gerçekleştirdi. Son olarak ‘İnci Yaşam’ projesinin açılış kurdelası protokol ve davetlilerin katılımıyla kesildi.

EGE’NİN İNCİSİ NAZİLLİ

Yeni Yapı olarak, böylesine değerli bir bölgeye, Ege’nin incisi Nazilli’ye yatırım yapmaktan ve bölgeye daha da değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Yeni Yapı İnş. San. Tic. A.Ş Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt, “Yüksek yatırım potansiyeli sunan projemiz, Nazilli’nin tam merkezinde, belediye binasına yaklaşık 100 metre uzaklıkta, şehirle iç içe bir arazi üzerinde bulunmaktadır. Dolayısıyla projemizi bölgedeki diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi de lokasyonu. Bu lokasyon avantajıyla konseptimizi oluştururken istedik ki; Nazilli halkının karşısına “bildikleri gibi” değil, “bekledikleri gibi’’ bir projeyle çıkalım. Ege’nin incisi Nazilli ‘de, İnci Yaşam projesiyle ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturalım. Amacımız, topraklarının bereketiyle, her zaman cömertliğini sergileyen Nazilli’de yaşıyor olmanın ayrıcalığını, İnci Yaşam’ın yenilikleriyle taçlandırmak” diye konuştu.

‘İNCİ YAŞAM’ 18 AYDA TESLİM

Projenin teknik özellikleri ve farklılıkları, teslim sonrası hizmetlerini de anlatan Genel Müdür Özkurt, “İnci Yaşam’da 108 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunacak. Bu 15 metre derinlikte toplamda 3 adet zemin altı kat inşa edilecek. Zemin altında bulunan -3 ve –2’nci katlarda inşa edilecek otopark alanları ile hem daire sahiplerinin hem de ticari ünitelerin otopark ihtiyacı karşılanmış olacak. Bu otopark alanlarının güvenliği, yangın algılama sistemi, acil anons sistemi, yangın söndürme sistemi, jet-fan havalandırma sistemi ve 24 saat cctv güvenlik kamera kayıt sistemiyle sağlanmış olacak. –1’inci kat ile zemin katta yer alan ticari alanları, yürüyen merdiven ve panaromik asansörlerle birbirine bağlayarak Nazilli’nin yeni alış veriş merkezi İnci Çarşı ’yı inşa edeceğiz.” Özkurt devamında konutların ve binanın özelliklerinden bahsetmesinin arından son olarak, projenin Nazilli Belediye'si güvencesi altında yapıldığının altını çizen Özkurt, konuşmasının sonunda, “Lansmana özel 398.000 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan İnci Yaşam 18 ayda sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

“KALİTELİ YAŞAM STANDARTLARINI ARTIRDIK”

Geleceği planlayan bir hizmet anlayışıyla, farklı bir Nazilli için göreve geldiğimiz günden itibaren var gücümüzle çalışmaktayız diyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Dünden bugüne kaliteli yaşam standartlarını artırmak adına, alt yapıdan üst yapıya, sağlık ve sosyal alanda gerekli, ihtiyaç olan birçok tesisi ve faaliyeti harekete geçirdik. Çağdaş yaşam ve sosyal belediyecilik anlayışımız ile araştırma ve çalışmalarımızı artırıp değerli Nazilli halkımızın hizmetine sunduk ve bu anlayışla da çalışmalarımıza devam etmekteyiz” diye konuştu.

“NAZİLLİMİZE YEPYENİ BİR DEĞER KATACAK”

“Belediyecilik sıradan bir bakış acısı değildir ve olamaz” diyen Başkan Alıcık şunları söyledi: “Belediyecilik şehrin gelişmesine katkı sağlarken, bireysel yaşam standartlarını da öncelik sırasında tutmaktır. Yaşamsal değerlerimizin her bir zerresi bizim için çok önemlidir. Marka şehir olma yolunda ilerleyen Nazillimiz için şehrin merkezinde, şehrin çehresi için önem arz eden, eski köy garajı alanında bir değişiklik yapıyoruz. Gerek belediye idari personelimiz, gerekse yaptığımız kamuoyu araştırmaları sonucunda Nazillimize yepyeni bir değer katacak olan projeyi bugün sizlerle paylaşıyoruz. Büyükşehir yasası ile para kazanmayı öğrendik. Nazilli belediyesi ve yeni yapı firması işbirliği ile hayata geçirdiğimiz “İnci Yaşam” projemiz Nazilli için yepyeni bir katma değer olacaktır. Bu proje Nazilli’ye ait özel yapı konseptiyle Ege Bölgesinde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Nazilli Belediyesi olarak tıpkı diğer yaptığımız Nazilli’nin ilkleri gibi bir farklılık olacaktır.” (CEM ULUCAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler