Takip Et

SON DAKİKA

Avlu Köy Sofrası'nda her şey doğal ve organik

12 Ağustos 2020, Çarşamba 13:46

     


Çine'nin Evciler Mahallesi'nde ikamet eden Şengül Sınar ve Erkan Sınar çifti, evlerinin bahçesini köy sofrasına çevirdi. Avlu Köy Sofrası, mükellef kahvaltı sofraları yerine sessiz, sakin ve doğal yaşamını geri almak isteyen vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine'nin Evciler Mahallesi'nde yaşayan Sınar ailesi, evlerinin bahçesini köy sofrasına dönüştürdü.

Salaş tatlı bir mekana dönüşen bahçeye Avlu Köy Sofrası adını veren kahvaltılıkları gönülden hazırlayan Sınar ailesi, samimi işletmeci anlayışı ve doğal ürünlerden hazırlanan köy kahvaltısı ile müşterilerine keyif ve huzur sunmaya başladı.

"KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDEBİLECEĞİNİZ BİR ORTAM YARATTIK"

Bahçesinde yetiştirdiği ürünlerden hazırlamış olduğu sofra ile misafirlerini ağırladıklarını söyleyen Şengül Sınar, "Kahvaltılıklarımızı bahçemizde özenle yetiştirdiğimiz sebzeler ile hazırlıyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz domates, biber, salatalığı bahçemizden günlük olarak topluyoruz. Kullandığımız zeytin, zeytinyağı ve süt ürünleri organik, reçellerimiz el yapımıdır. Kendinizi, sevdikleriniz ile birlikte evinizde hissedebileceğiniz bir mekan oluşturduk. Serpme köy kahvaltısı keyfini yaşayabileceğiniz mekanımızda sizlere hizmet verebiliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

AVLU KÖY SOFRASINA BEKLİYORUZ

Birbirinden lezzetli ürünleriyle misafirlerine enfes bir kahvaltı fırsatı sunan Şengül Sınar, "Zengin bir menüye sahibiz. Yalın yüzlü dayama ekmeğimiz, böreklerimiz, gözlememizi odun ateşinde yapıyoruz. Eğer isteyen olur ise odun ateşinde kızartmada servis edebiliyoruz. Ev baklavası ve tatlılarımız da mevcut" şeklinde konuştu. Konuklarımızın sağlığını önemsiyoruz!" diyerek hijyen ve temizliğe fazlasıyla önem verdiklerini belirten Şengül Sınar, "Bu nedenle yiyecek ve içeceklerimizi günlük, taze, doğal ürünler ile hazırlıyoruz ayrıca işletmemiz doğum günü, 1 yaş, diş buğdayı kutlamaları, Ramazan ayında iftar grupları, toplantılar, kutlamalar, düğün, nişan ve sünnet aktiviteleriniz içinde ideal bir mekan. Siz değerli konuklarımızı sıcak bir aile işletmesi olan Avlu Köy Sofrasına bekliyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler