Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu'na 'İstifa' çağrısı yaptılar

11 Haziran 2021, Cuma 14:32

     


‘Adülüler’ isimli sosyal medya hesabında paylaşılan “1 günlüğüne Özlem Çerçioğlu’nun yerinde olsaydınız, Aydın için ne yapardınız” sorusuna çok sayıda sosyal medya kullanıcısından yanıt geldi. Daha çok Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri tarafından takip edilen hesaptaki yorumlar, “Bilbordlara fotoğrafımı koymayı bırakırdım” “Hiç düşünmeden istifa ederdim. Aydın için en iyisi bu olurdu” “İşi daha iyi yapan birine bırakırdım, go to tatile fln” “Hiç bir hizmet yapmadan nasıl oy alıp da başkan olunur onu öğrenirdim” yorumları dikkat çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çok sayıda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisinin takip ettiği ‘Adülüler’ sosyal medya hesabında “1 günlüğüne Özlem Çerçioğlu’nun yerinde olsaydınız, Aydın için ne yapardınız” paylaşımı yapıldı.

İLGİLİ PAYLAŞIM İÇİN TIKLAYIN

Paylaşılan gönderinin altına birçok kullanıcı yanıt verdi. Çok sayıda kullanıcı “İstifa ederdim” yorumu yaparken “Bilbordlara fotoğrafımı koymayı bırakırdım” “Aydın şehrine 8 yıldır aralıksız geliyorum ve hiç bir şey mi degismez ya havalimanı bile yok ulaşım medeniyettir ucakla İzmir'e gel eee sonra servisle 2 saatte Aydın'a gel mantığa bakya yemem içmem şehrime hizmetkâr olurdum” “Hiç düşünmeden istifa ederdim. Aydın için en iyisi bu olurdu” “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i o gün hemen yerime getirirdim. Bu şehrin yapısı oraya çok benziyor ama uğraşan yok.. Yeşil doğasını koruyarak öyle güzergahlar ve sosyal yaşam alanları yapılabilir ki örnek olunabilecek bir şehir haline getirilebilir. Ama kime ne anlatıyoruz biz” “Zafer Meydanında ki boş tarlayı, Eskoyu kullanabilir hale getirirdim çünkü her şeyden önce merkez ve boş tarlaya bakıyoruz. Kanal yolunu önce sineklerden arındırmak için düzenli ilaçlar, daha sonra görsel olarak kullanışlı hale getirirdim. Otogar yoluna avm açmadan önce orada ki atık sorununu hallederdim. Şehrin üniversitesinin yokuşunu daha tarz daha kaliteli figürler, çalışmalar yaptırırdım. Bir de yol tabiki zafer meydanı, orta mahalle güzelhisar'ın arka sokakları berbat bi yol” “İşi daha iyi yapan birine bırakırdım, go to tatile fln” “Hiç bir hizmet yapmadan nasıl oy alıp da başkan olunur onu öğrenirdim” “Gelen gideni aratmasın diye bir günde yapılabilecek tüm yolsuzluğu yapar mesai bitiminde evime giderdim pardon villama” yorumları dikkat çekti. (HABER MERKEZİ) 

 







 
Son Eklenen Haberler