Takip Et

SON DAKİKA

“Taşınırken dikkat”

10 Ağustos 2020, Pazartesi 12:42

     


Konut kredisi faizlerinin düşmesi ile artan konut satışları evden eve nakliye firmalarının da yüzünü güldürdü. Aydın Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Girgin, vatandaşların mağdur olmaması için, “Taşınırken dikkat” uyarısında bulundu.

 

Pandeminin başlaması ile işleri durma noktasına gelen nakliyeciler, normalleşme sürecinin başlaması ve konut kredisi faizlerinin düşmesi sonucu artan konut satışları ile yoğun günler geçiriyorlar.

Pandeminin birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirten Aydın Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Girgin, “Ulaştırma ve nakliye sektörü insan hareketliliğin azalması nedeniyle bu süreci çok zor geçirdi. Birçok üyemiz haftalarca iş yapamadı. Bu süreçte Devletimizin sağlamış olduğu can suyu kredileri ile yaşayabilecekleri daha büyük sorunların önüne geçmiş oldular. Normalleşme sürecinin başlaması ile düşen konut kredi faizlerinden kaynaklı konut satışları üyelerimizin yüzünü güldürdü. Yoğun bir yaz dönemi geçirdiler” dedi.

“MUTLAKA ODA KAYDININ OLUP OLMADIĞINI SORSUNLAR”

Taşınma hazırlığında olan vatandaşlara da bir uyarıda bulunan Başkan Adnan Girgin, “Bir miktar daha ucuza taşınmak için kayıt dışı firmalarla çalışmamalarını tavsiye ediyorum. Yaşanabilecek bir aksilikte ucuza taşıtayım derken daha pahalıya mal olabilir. Anlaşma yapacakları firmalara mutlaka oda kaydının olup olmadığını sorsunlar. Bütün yasal sorumluluklarını yerine getirmiş olan üyelerimizi tercih etsinler” ifadelerini kullandı.(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler