Takip Et

SON DAKİKA

Gooby 200 aileye kumanya paketi dağıttı

10 Ağustos 2020, Pazartesi 13:10

     


Aydın’ın ilk sanal marketi olan Gooby sosyal sorumluluk projesi kapsamında 200 aileye kumanya paketi dağıttı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da faaliyet gösteren ve Aydın’ın ilk sanal market uygulaması olan Gooby pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan 200 aileye kumanya paketi dağıttı.

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade eden Gooby sanal market kurucusu Mert Özdemir, “Kurulduğumuz günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan il genelindeki ihtiyaç sahibi 200 aileye kumanya paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Gooby’e rengini veren doğaya, saygıyı bir borç biliyoruz. Bu sebeple önümüzdeki günlerde TEMA Vakfı ile ortaklaşa planladığımız fidan dağıtımı için çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen süreçte Gooby olarak sosyal sorumluluk projelerinin içinde olacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

"GOOBY BÜYÜYOR"

Aydınlıların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden genç girişimci Mert Özdemir, “Gooby artık 8 bin üye ile geniş bir aile oldu. Aydın’da büyük bir ilgi toplayan sanal marketimiz büyümeye devam ediyor. Her gün 300’e yakın eve ve iş yerine sipariş götürüyoruz. Bu rakam her geçen gün artarak ilerliyor. Mevcutta bulunan ve yeni açılan kategorilerimize eklediğimiz yeni ürünlerimiz ile Gooby 700’ü aşkın ürün gamına ulaşmış bir süper sanal market haline geldi. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sık sık sürpriz yenilikler ile Aydın’a hizmet sağlamaya devam edeceğiz. Çok yakında grup şirketlerimizden olan mobilya firmamızın da yenilikçi modüler mobilyalarını Gooby üzerinden satışa açıp Aydınlıların evlerine ulaşacağız. Ben şahsım ve çalışanlarım adına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı Aydınlı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler