Takip Et

SON DAKİKA

Erol, AFAD ekipleriyle Savcıllı'da inceleme yaptı

10 Ağustos 2020, Pazartesi 15:12

     


Dün akşamüstü aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle yolları zarar gören Buharkent'in Savcıllı Mahallesi'nde Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol incelemelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Savcıllı'da yaşanan olayın ardından hemen mahalleye giden ve belediye ekipleriyle birlikte çalışma başlatan Erol, "Dün yağan sağanak yağışın sele yol açmaması için canla başla çalıştık. Can ve mal kaybı yaşanmadı. Bugün de AFAD ekipleriyle gelerek incelemerde bulunup,yetkililerle fikir alışverişi yaptık" dedi.

Aydın'ın birçok ilçesinde dün görülen sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Buharkent'in Savcıllı Mahallesi'nde yollar bozuldu. Yağış nedeniyle sel felaketinin olmaması için Buharkent Belediyesi çalışma yaparak felaketi engelledi. Belediye çalışanları tarafından hızla müdahale edilen anlarda Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da vatandaşla birlikteydi. Olayın ertesi günü de AFAD ekipleriyle Savcıllı'ya giden Erol, "Dün çok şükür herhangi bir can ya mal kaybı yaşanmadı. Bugün de AFAD yetkilileri ile birlikte sağanak yağışın ardından zarar gören Yukarı Savcıllı Mahallemizde yerinde incelemerde bulunduk. Yetkililerle fikir alışverişi yapıp tespitlerde bulunduk. Geçmiş olsun Savcıllı" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler