Takip Et

SON DAKİKA

Meteoroloji'den uyarı! Fırtına bitti, sağanak var

9 Nisan 2020, Perşembe 09:07

     


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışın etkisi altında. Antalya, Mersin, Malatya, Elazığ ve Kayseri ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgeler ise parçalı ve az bulutlu bir gün geçirecekMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz , İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu(Ardahan hariç),Güneydoğu Anadolu ile Muğla, Kırşehir çevreleri ile Afyonkarahisar ve Denizli'nin doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Muğla çevreleri ile Denizli ve Afyonkarahisar'ın doğu ilçelerinin hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri hafif sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri hafif sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 19°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu

MANİSA °C, 17°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 

AYDIN 12°C

12 DENİZLERDE HAVA
EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60km/sa), akşam 4 ila 6(30-50 km/sa), kuzeyi 3 ila5 (20-40 km/sa). Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler