Takip Et

/>

SON DAKİKA

Ramazan etkinlikleri platformunda yapılan dans gösterisi tepki çekti

8 Haziran 2016, Çarşamba 17:00

     


Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda kurulan Ramazan eğlenceleri platformunda dans gösterisi yapılması, bazı vatandaşların ve siyasetçilerin tepkisine yol açınca belediyeden, ''Dans gösterisi Ramazan ile ilgili değil. Bu eğlence Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenmiştir'' açıklaması yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Belediyesi tarafından İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda Ramazan etkinlikleri için kurulan platformda, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında dans gösterisi sergilenince tepkilere neden oldu. Ramazan etkinlikleri platformunda yapılan dans gösterisinin doğru olmadığını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, “Kurulan platformda Ramazan eğlenceleri görseli kullanılmış. Fakat Kuşadası Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü etkinlikleri için yapılan bir dans gösterisi olduğu yönünde açıklama yapıldı. Eğer bu Dünya Çevre Günü etkiliği ise arka planda Ramazan etkinlikleri platformunun ne işi var? Türkiye genelinde birinci olmuş dansçılarımıza sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilen tek sebebi Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin ihmalkarlığıdır. Orada dans eden ve Kuşadası’nı Türkiye çapında tanıtan, birincilik getiren dansçılarımızı da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

''HALKIMIZIN HASSASİYETİNE SAYGILIYIZ''

Ramazan etkinlikleri için kurulan platformda yapılan etkinliğe sosyal medya üzerinden birçok tepki gelince Kuşadası Belediyesi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Kuşadası Belediyesi’nden gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Sosyal medyada ‘CHP’li Kuşadası Belediyesi’nin Ramazan Eğlencesi’ ibaresiyle yer alan fotoğraf, 6 Haziran tarihinde düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yapılan bisiklet turunun ardından gerçekleşen ödül töreninde çekilmiştir. Fotoğrafta yer alan dansçılar, Türkiye Dans Federasyonu tarafından düzenlenen dans yarışmasına Kuşadası’ndan katılarak birinci olan kulüp üyelerinden oluşmaktadır. Kulüp üyelerinin kupa sevincini Kuşadalılarla paylaşmak için sergilediği dans gösterisinin Ramazan eğlenceleri ile uzaktan yakından alakası yoktur. Sahne saat 22.00’dE yapılacak Ramazan eğlenceleri için önceden düzenlendiğinden böyle bir görüntü ortaya çıkmıştır. Kaldı ki belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri,iftardan sonra, saat 22.00’de başlamakta, geleneksel ve çocuklar için etkinliklere yer verilmektedir. Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının art niyetli olduğu aşikardır. Kuşadası Belediyesi olarak her zaman halkımızın hassasiyetlerine saygılı ve duyarlı olduğumuz, bütün vatandaşlarımız tarafından gayet iyi bilinmektedir.'' (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler