Takip Et

/>

SON DAKİKA

Küçükköy 2. Şubesini Mimar Sinan'da açtı

8 Nisan 2021, Perşembe 17:14

     


Aydın'da gıda sektöründe önde gelen firmalardan olan Küçükköy, vatandaştan gelen yoğun talep üzerine ikinci şubesini Mimar Sinan Mahallesinde açtı. Sağlıklı ve doğal ürünleri Aydın halkıyla buluşturan ve Türkiye'nin 23 bölgesinden en özel peynirleri tüketiciye sunan firma, ithal peynirleri de raflarına alacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler'de 2000 yılından bu yana 'Sağlıklı ürünleri tüketiciyle buluşturmak' ilkesiyle hizmet veren Küçükköy, Yağcılariçi'ndeki şubesinin ardından ikinci şubesini vatandaştan gelen talep üzerine Mimar Sinan'da açtı. Doğal ve organik ürünleri raflarında tüketiciyle buluşturan Küçükköy firmasının sahibi Atilla Küçükdurmaz, "Küçükköy markası çok eskilere dayanan bir marka. 2000 yılında kurduğumuz şirketimizi 2014 yılında perakende sektörüne adım atarak büyüttük. Mimar Sinan Mahallesinde yaşayan vatandaşların yoğun talebi üzerine ikinci şubemizi Mimar Sinan'da açtık" dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ

En büyük destekçisinin eşi olduğunu dile getiren Küçükdurmaz, "Pandemi süreciyle birlikte ülkece zor zamanlar yaşıyoruz. Bu yüzden üç kere düşüneceğimiz bu fikri on defa düşündük. Bu süreçte en büyük destekçim eşim Hilal Küçükdurmaz oldu. Onun çabalarıyla bugün ikinci şubemizi açtık" diye konuştu.

İTHAL PEYNİRLER DE RAFLARDA YERİNİ ALACAK

Küçükdurmaz, "Firmamızda Türkiye'nin 23 farklı noktasından getirdiğimiz peynir çeşitlerimiz var. Ege, Karadeniz, Marmara, Akdeniz, Doğu Anadolu bölgesinin en iyi firmalarının ürünlerini raflarımıza koyuyoruz. Müşterilerimizin İtalya, İspanya, Danimarka peynirlerini de istemesi üzerine o bölgelerdeki peynirleri de ürünlerimizin arasına alacağız. İthal peynirler artık işletmemizde bulunacak. Aydın halkının hak ettiği hijyenik, sağlıklı, organik ürünleri tüketiciyle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

TOPTANCILIKTAN PERAKENDECİLİĞE

Toptancılıktan perakendeciliğe büyük emekler vererek yol katettiklerini belirten Hilal Küçükdurmaz, "Firmamızda en çok kaliteyi ön planda tutuyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ve doğal olması bizler için çok önemli. Güleryüz ve müşteri memnuniyeti de önem verdiğimiz diğer hususlardan. Mimar Sinan Mahallesinde açtığımız ikinci şubemize doğal ve kaliteli ürün tüketmek isteyen tüm müşterilerimizi bekliyoruz" dedi.

"BU SÜREÇTE YAPILAN GİRİŞİMLER ÇOK KIYMETLİ"

Açılışa katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, "Üyelerimizin yaptığı tüm girişimler bizim için çok kıymetli. Pandeminin bu denli yoğun olduğu, ekonominin sıkıştığı bir dönemde yatırım yapmak, buna cesaret etmek çok önemli. Çünkü yatırım sadece kendi rızkını kazanmak değil aynı zamanda başka kişilere de ekmek vermek. Küçükköy sağlıklı, organik ürünlerin Aydın halkına sunulması açısından da çok değerli bir marka. Atilla Küçükdurmaz, kardeşten öte yol arkadaşımız, aynı zamanda odamızın değerli bir meclis üyesi. Eğer bir kurumda ön planda iseniz örnek olmanız lazım. Bu anlamda Küçükdurmaz soyismi Aydın'da önemli bir soyisim" dedi.

"KÜÇÜKDURMAZ İŞİN DUAYENİ"

Açılışa katılan Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit, "Atilla Küçükdurmaz sektörüne hakim ve işin duayeni. Pandemi döneminde bir mekan açmak, bunu ilimize kazandırmak çok önemli. Bu nedenle Atilla Küçükdurmaz'a çok teşekkür ediyor, ikinci şubesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler