Takip Et

SON DAKİKA

“Buyurun size bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim”

7 Ağustos 2020, Cuma 18:52

     


AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Bağarcık Mahallesi’ndeki su problemine dikkat çekerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi. Başkan Arslan, “Buyurun gelin size Bağarcık’ta bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim. İçiniz alırsa, daha fazlasını da yaparız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'da son günlerde su problemi yaşayan kırsal mahallelere Koçarlı'nın Bağarcık Mahallesi de eklendi. AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin mahallenin su sorunuyla ilgilenmediği için halkın pis suyu kullanmak zorunda kaldığını belirtti.

“SİZİN VİCDANINIZA VE VİZYONSUZLUĞUNUZA BIRAKIYORUM”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ASKİ yetkililerine seslenen Arslan, “Koronadan bahseden, siyasi masal okuyan CHP’li yetkilere soruyorum! Kurban Bayramını susuz geçiren diğer bir mahallemiz Bağarcık’ta su deposunu muhtar ve vatandaşlar temizledi. Bakımsız ve pislik içinde olan depoların fotoğraflarını sizin vicdanınıza ve vizyonsuzluğunuza bırakıyorum. Buradan CHP’li BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, İl Başkanı Ali Bey’e, İlçe Başkanı Hasan Bey’e ve ASKİ’ye davette bulunuyorum; Buyurun gelin size Bağarcık’ta bu suyla demlenmiş çay ikram edeyim . İçiniz alırsa dahasını da yaparız. Ayrıca, CHP İl Başkanı Ali Çankır Bey’de Koçarlı kompleksi oluşmuş sanırım. Her defasında İlçe Başkanından önce kendisi açıklama yapıyor. Bundan böyle hem İl Başkanlığını hem de İlçe Başkanlığını kendisi yapacak sanırım” dedi. (OLCAY POLAT) 







 
Son Eklenen Haberler