Takip Et

SON DAKİKA

ASKİ’den yetkisiz yetkili açıklaması

7 Ağustos 2020, Cuma 17:44

     


Aydın il genelinde özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaşanan su sıkıntısına ASKİ’den yetkisiz bir yetkili açıklaması geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sosyal medyada su sıkıntısı olduğuna dair yapılan paylaşım ve yorumlara cevap yazarak açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ çalışanı olduğunu iddia eden Mehmet Bozkurt, vatandaşa seslendi.

Sosyal medya hesabında büyükşehir belediyesi üniforması ile fotoğrafları da bulunan Bozkurt, sorun bildiren vatandaşa “Kurak bölgede ne işiniz var ? Su vardı da mı vermedik. Kapatın çenenizi” şeklinde yorumlarla cevap verdi.

Bozkurt’un bazı yorumları şöyle;

“Millet bir yol bulmuş gidiyor. Bilim bilmeden konuşuyor. Biz, 7/24 çalışan işçiyiz. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Gelin beraber çalışalım. Adamın biri Everes’e çıkmış su istiyor. Su olmayan ve susuz kalan bir tepeye su mu yaratacağız. Ne işiniz var kurak bölgede?. Neden zoru seçiyorsunuz ? Neymiş efendim, ‘siz yapmakla yükümlüsünüz’ yok öyle kusura kalmayın. Suyu çalar, kaçak kullanırsın. ‘neden yaptın?’ Vallahi bir daha olmaz, affedin. Sonra, ‘Sonra köyde su yok.’ Bırakın bu işleri oyun oynamayın. Kapatın çenenizi. Burada hayatı mahvolan, mağdur bırakılan büyük şehir belediyesidir. Yardımcı olmuyor halkımız. Sen yap, sen bul çaresini politikası var.”

“ÇALIŞMA GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR”

“Konuşmayın lan, terbiyesizler. Bu şekilde konuşuyorsunuz. İçine girin de görün yavşaklar. Su vardı da mı vermedik”

“Nüfus önceden ne kadardı, şimdi ne kadar? Ukala herifler. Saygısızlık yapmayın”


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler