Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Dinçer'den emekçi kadınlara 8 Mart izni

6 Mart 2021, Cumartesi 15:06

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediye bünyesinde çalışan kadın personele bir gün izin verdiklerini duyurdu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çine Belediyesi bünyesinde çalışan kadın personele 1 gün izin verileceğini ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Her yıl dünya kadınlar gününü mesai saatleri içerisinde kutluyorduk, bu yıl farklı olmasını düşündük ve belediye bünyesinde çalışan tüm emekçi bayanlarımıza izin verdik. 8 Mart Pazartesi 2021 tarihinde belediyemizde çalışan bütün kadınlarımız 1 gün izinli olacaktır” dedi.

BAŞKAN DİNÇER: HEPİMİZİN GÖREVİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı. Fakat ülkemizde neredeyse her gün yeni bir kadın cinayetine tanık oluyor ya da kadına şiddet olayları ile ilgili haberleri okuyoruz. Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin olarak katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir. Toplum olarak kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak o oranda güçlenir ve ileriye gideriz. Her türlü ayrımcılığın ve argonun olmadığı, kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, hayatın her alanında eşit haklara sahip olarak kadınlarla birlikte yan yana yürüyeceğimiz bir toplum dileğiyle, tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü’ kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler