Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova'da 27 kadın okur-yazarlık belgelerini aldı

4 Mayıs 2018, Cuma 21:26

     


İncirliova’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ’Okuma Yazma Seferberliği’ kapsamında okuma yazma öğrenen 27 kadına belgeleri verildi. İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün de da katıldığı tören ile 27 kadına okur-yazarlık belgeleri takdim edildi.

 

İncirliova’da okuryazar olmayan kimsenin kalmayacağını söyleyen Kaymakam Ediz Sürücü, “2018 yılı Cumhurbaşkanımızın ve eşleri Emine hanımefendi önderliğinde okuma-yazma seferberlik yılı olarak ilan edildi. İlçemizde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 286 kursiyerinin katılımı ile 36 okuma-yazma kursu açıldı. Okur-yazarlık belgesine kavuşan tüm kursiyerlerimizin artık daha özgüvenli ve sosyal yaşama kolay entegre olacağını, ayrıca kursiyerlerimizin azim, sebat ve sabırla katıldıkları kursta başarıya ulaştıklarını görmenin kıvancı içindeyiz” dedi.

 

İKİNCİ KADEME KURS TALEP ETTİLER

Kursiyerler Kaymakam Sürücü ve halk eğitim merkezi müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek ikinci kademe okuma-yazma kursu talep etti. Kaymakam Ediz Sürücü, “Kursiyerlerimizin talebi üzerine en kısa sürede ilçemizde ikinci kademe okuma-yazma kursu açacağız. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün açmış olduğu diğer kurslara da siz kursiyerlerimizi bekliyoruz. Okuma-yazma seferberliğine gösterilen ilgiden memnunuz. Kurslarda emeği geçen eğitimcilerimize ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Törenin sonunda kursiyerlere sertifikaları dağıtılıp, hatıra fotoğrafı çekildi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler