Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Uyar normalleşme sürecini değerlendirdi

4 Mart 2021, Perşembe 14:13

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, yeni normalleşme sürecini değerlendirdi. Başkan Uyar, yüzde 50 kapasite ile çalışan esnaflara hayırlı işler dilerken işyerlerinin tekrar kapanmaması için dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, "Uzun süredir salgın hastalık nedeniyle kapalı olan işyerlerimiz yüzde 50 kapasite ile yeniden açıldı. Esnafımız bu süreçte çok mağdur oldu. Devletimiz esnafımıza yardımcı oldu ancak ilerleyen süreçte de bu desteklerin çoğaltılarak devam etmesi gerekiyor. İnşallah yaz sezonu bereketli geçer, esnafımız kendini toparlar" diye konuştu.

Başkan Uyar, yeni normalleşme sürecinde alınan tedbirleri elden alınmaması gerektiğini vurgulayarak, "Esnafımız hijyen kuralları başta olmak üzere maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeli. Genel olarak ilçemizde zaten esnafımız bu kurallara riayet etmiş durumda. Eğer bu kurallara dikkat edilmez ve hastalık yeniden hortlar ise o zaman yine işyerlerimiz kapanabilir bu da bizim istemediğimiz bir durum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler