Takip Et

SON DAKİKA

TÜRKAV Aydın'da yeni dönem

3 Aralık 2018, Pazartesi 18:51

     


Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi gerçekleştirdiği Genel Kuruluyla yeni yönetim kurulunu oluşturdu. TÜRKAV Aydın Şubesi il Binasında gerçekleştirilen toplantıya TÜRKAV üyeleri, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen il Başkanı Ahmet Bozkurt, Aydın Erzurumlular Dernek Başkanı Mansuri Arslan katıldı. Ahmet Alkanat başkanlığında oluşan yeni yönetim şu isimlerden meydana geldi: " Ahmet Alkanat, Mehmet Mustafa Karaca, Hasan Ünlü, Gülşah Şükran Kale, Mehmet Ünver, Ali İhsan Yapıcı, Ebubekir Küçük, Ramazan Bilir, Şerafettin Civan,Fatma Tetik, Mehmet Temel, Gökhan Türk, İlkan Çalaşyer, Sevgi Karaçam, Tülay Yürekli, Mustafa Kaya, Kemal Denizhan, Harun Kaya, Nebi Sökmen, Cihan Doğan, Fatih Uçkun, İzzet Ceylan, Ahmet Toksoy, Hakkı Çelik."

Genel Kurul toplantısından sonra kısa bir açıklama yapan TÜRKAV İl Başkanı Ahmet Alkanat “ Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Türkiye’de kamu çalışanlarının dayanışması, yardımlaşması ve kendilerini geliştirerek Türkiye’nin gelişmesine katkı sağlaması için kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Bizler de bu amaçlar etrafında bir araya gelmiş kamu çalışanlarıyız. İnanıyorum ki hep birlikte güzel işlere imza atacağız. “Devletin Asil Evlatları” olarak Devletimize ve Milletimize hizmet etmeye çalışacağız. Bu düsturla Türk Vatanına ve Türk Milletine sevdalı tüm kamu çalışanlarımızı TÜRKAV bünyesinde güç birliği yapmaya davet ediyorum. Son yıllarda başta FETÖ, PKK gibi terör örgütleri olmak üzere içeriden ve dışarıdan Ülkemize yönelen tehdit ve ihanetlerin çokluğu ve mahiyeti dikkate alındığında Milliyetçi-Ülkücü kamu çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin ne derece önemli olduğu da aşikârdır. “ dedi.

Alkanat, toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek yeni yönetimin vakit kaybetmeden aktif şekilde çalışmalarına başlayacağını söyledi. (VOLKAN SAYIN) 







 
Son Eklenen Haberler