Takip Et

SON DAKİKA

Avrupalı gençler Aydınlı işadamlarıyla buluştu

2 Mayıs 2015, Cumartesi 19:07

     


Aydın Kültürel Gelişim Derneği’nin Erasmus+ Gençlik Programı 2014-3-TR01-KA105-013764 numaralı Gençlik değişimleri projesi “Tell me your story” kapsamında; Romanya ve İtalya’dan gelen genç katılımcılar, Türk öğrencilerle birlikte Aydınlı işadamlarıyla röportaj yaptı.

Proje kapsamında; Romanya, İtalya ve Türkiye olmak üzere 3 ülkeden oluşan 5’er kişilik katılımcılar, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve OKT Traıler Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Jantsa Genel Müdürü Ercan Çerçioğlu, Aymendo Sahibi İşadamı Abdürrahim Tikbaş ve İşkadını Esen Türker, Aydın Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Sahibi Aslı Kavaklı ve Hakkı Usta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gözlüklü ile röportaj gerçekleştirdi.

"AVRUPALI GENÇLER AYDIN'I ÇOK SEVDİ"

Konuyla ilgili bilgi veren Aydın Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Erol Tangal, şöyle konuştu: “Gerçekleştirdiğimiz röportajlarda genç katılımcılar, Aydınlı başarılı işadamlarına ticari hayatları, başarı öyküleri, vizyonları, ihracat yaptığı ülkeler gibi konularda sorular yönelttiler. Katılımcılar çok memnun kaldı. Görüştüğümüz işadamları da projeyi çok olumlu buldu ve ‘Gençlerin ufukları açılıyor, güzel sorular yöneltiyorlar, başarılı bir çalışma olmuş’ şeklinde yorumlar yapıldı. Avrupalı misafirlerimize aynı zamanda Aydın’ı da tanıtmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Aydın’ın kültürel güzellikleri ile Kuşadası’na gezi düzenliyoruz. Avrupalı gençler özellikle Romanyalı katılımcılar Aydın’ı çok sevdi. Ayrıca Özel Kavaklı Anadolu Lisesi'ne projemizin uygulanmasındaki araç ve makan destekleri için teşekkür ederiz.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler