Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın-Denizli Otoyolu inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor”

1 Aralık 2020, Salı 12:28

     


AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, otoyol şantiye alanında incelemelerde bulundu. Erim, “Aydın-Denizli Otoyolumuzun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuyucak Karapınar Mahallesi’nde kurulumu devam eden Aydın Denizli Otoyolu Yapım, Bakım ve işletme şantiyesini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’i, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ile İlçe Başkan Yardımcısı Celal Akçetin ve Karapınar Mahalle Başkanı Nail Özdemir de eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından temeli atılan Aydın-Denizli Otoyolu’nun çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İki il arasındaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşürecek olan otoyolun 2 yıl içerisinde tamamlanması hedeflendi. Otoyolun şantiye alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Erim, “İki hafta önce temelini attığımız Aydın-Denizli Otoyolumuzun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İlçe Başkanımız Ali Güçlü ile Karapınar Mahallemizde yapımı devam eden Aydın-Denizli Otoyolu Merkez Şantiye Şefliği'ni ziyaret ederek, Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Ferhat Özkan'dan bilgi aldık. Merkez Şantiye Şefliği, otoyolumuzun hizmete açılmasının ardından Bakım ve İşletme Şefliği olarak hizmet verecek” açıklamasında bulundu. (KARDELEN ÇERÇİ)







 
Son Eklenen Haberler