Takip Et

SON DAKİKA

Bölge Müdürlüğü'nden talepte bulundular

30 Temmuz 2020, Perşembe 11:37

     


Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret ederek taleplerini aktardı.

AYSO Yönetimi, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan' ı ziyaret etti. Ziyarette, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Yılmaz ve Genel Sekreter Kerem Öden yer aldı.

Aydın sanayici temsilcileri, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan’a yapılan ziyarette, Eximbank Aydın İrtibat Bürosunun daha etkin bir şekilde çalışması ve Eximbank Kredi ve sigorta desteklerinden yararlanan Aydınlı sanayi kuruluşlarının sayısını arttırmak üzere ortak çalışmalar yapılmasına ve İhracatçı firmalar için çok önemli destek ve güven kaynağı olan Türk Eximbank'ı AYSO üyelerine uzaktan eğitim ile sürekli bilgi aktarılması hususunda programlar planlanmasını talep etti.

Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan, "Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Borsası işbirliği ile faaliyetine devam eden Aydın Ticaret Borsası binasındaki İrtibat Büromuzda görevlendirilen Eximbank Uzman personelimizden Aydınlı sanayicilerimiz Eximbank destekleri konusunda bilgi alıp gerekli başvurularını yapabilirler" dedi.

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Eximbank' tan destek almak isteyen sanayicileri ve firma sahiplerini bir araya getirmek konusunda çalışmalar yapacaklarını, talepleri Eximbank birimlerine aktaracaklarını ve böylece daha verimli bir çalışma ortamı sağlayacaklarını belirtti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler