Takip Et

SON DAKİKA

"İlk 1000 TL’lik destekler hesaplarımıza yattı"

21 Ocak 2021, Perşembe 17:44

     


Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, “Devletimiz imkanları çerçevesinde bizlere 3 ay boyunca 1000'er TL toplam 3 bin TL gelir kaybımız karşılığında hesaplarımıza yatacak. İlk 1000 TL’ler hesaplarımıza yattı. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

 

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, gelir kaybı desteklerinin ocak ayı ödemelerinin yapıldığını ifade etti.

"3 BİN TL GELİR KAYBIMIZ KARŞILIĞINDA HESAPLARIMIZA YATACAKTIR"

Kovid-19 salgını nedeniyle tüm esnafın çok zor günler geçirdiğini ifade eden Başkan Yalçın, şoför esnafına yapılan destekler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a teşekkür etti

Gelir kaybı desteklerinin Ocak ayı ödemeleri hesaplarına yattığını belirten Başkan Yalçın,, Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Kovid-19 salgını başladığı günden bu yana tüm esnafımız çok zor günler geçirmektedir. Devletimiz imkanları çerçevesinde bizlere 3 ay boyunca 1000'er TL toplam 3 bin TL gelir kaybımız karşılığında hesaplarımıza yatacaktır. İlk 1000 TL’lik desteklemeler hesaplarımıza yattı. Hepimizin dileği bu 3 aylık desteğin sonunda aşılarında yapılmasıyla hayat normalleşir ve başka destekler almadan kendi kendimize tekrar yetmeye başlarız” dedi.

"AYDIN’IN UYUŞTURUCU BİLANÇOSU ŞAŞIRTTI"

Pandeminin devam etmesi halinde ise bu desteklerin devam etmesi gerektiğini dile getiren Yalçın, “Ocak ayı bizim için ekstra masraf demektir, gerek belediye vizelerimiz gerek MTV taksitlerimizi bu ay içerisinde yatırmak zorundayız. Büyükşehir vize işlemlerimiz için 6 aylık öteleme kararı almıştır. Yıllık vize işlemleri için alınan 595 TL’nin de pandemi sebebiyle alınmaması esnafımıza nefes aldıracaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız da özellikle toplu taşıma araçları için motorlu taşıtlar vergisini pandemi sebebiyle almaz ise, zor günler geçiren ve ekonomik sıkıntı içinde olan esnafımız için ayrı bir destek ve moral olacaktır. Destekleri için tekrar Baştan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'a teşekkür ederiz” diye konuştu. (KARDELEN ÇERÇİ) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler