Takip Et

SON DAKİKA

Ege Halı ve Mobilya Sarayı’ndan bir yeni kampanya daha

21 Ocak 2020, Salı 12:12

     


Aydın’da mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Ege Halı ve Mobilya Sarayı’nda 41’inci kuruluş yıl dönümüne özel maliyetine satış kampanyasına devam ediyor. Firma şimdi de evlenecek çiftler için 9 bin 999 TL ve 15 bin 999 TL'den başlayan farklı düğün paketi kampanyalarını Aydınlılara sundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Efeler’de halı, mobilya ve perde sektöründe 2 bin 500 metrekarelik mağazasıyla hizmet veren Ege Halı ve Mobilya Sarayı’nda, 41’inci kuruluş yıldönümüne özel geçtiğimiz Aralık ayında başlattığı maliyetine satış kampanyası yoğun ilgi gördü. Efeler Yağcılariçi’nde Balık Hali karşısındaki 6 katlı mağazasında halı, mobilya ve perdede Türkiye’nin önde gelen markalarını Aydınlılarla buluşturan Ege Halı ve Mobilya Sarayı’nın başlattığı ve 'Yılın en büyük kampanyası’ olarak adlandırılan maliyetine satış kampanyası şimdi de evlenecek çiftlere özel düğün paketi kampanyaları ile devam ediyor.

MALİYETİNE SATIŞ KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ege Halı ve Mobilya Sarayı sahibi Fikret Yağcı, 1979 yılından bu yana Aydınlılara hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, “1979 yılında Ege Halı Sarayı olarak sektöre adım attık. Bugün 2 bin 500 metrekarelik mağazamızda Ankara ve İnegöl gibi Türkiye'nin önde gelen markalarının mobilyaları ve sektörün önde gelen firmalarının halı ve perde çeşitleri ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. 41’inci kuruluş yıldönümümüze özel bir kampanyayla tüm ürünlerde maliyet fiyatlarıyla satışlara başladık. Aralık ayında gerek satış, gerekse mağaza ziyaretlerimizle bu kampanyamız yoğun ilgi gördü. Kampanyaya gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Kampanya sadece teşhir ürünlerinde değil, halı, mobilya ve perdede yeni sezon ürünleri de dahil, stoklu tüm ürünlerde geçerli. Kampanya dahilinde şimdi de düğün paketi kampanyalarımız başladı. Aydınlıları mağazamıza bekliyoruz” dedi.

DÜĞÜN PAKETLERİ 9 BİN 999 TL'DEN BAŞLIYOR

Ege Halı ve Mobilya Sarayı’nda 41’inci yıl kampanyası kapsamında, halı ve yolluklar metrekaresi 30 TL, 4 metrekare halılar 199 TL, orta sehpa ve zigon sehpalar 99 TL, köşe koltuk takımları 999 TL, ABC oturma takımları 2.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evlenecek çiftler için hazırlanan oturma grubu, yemek odası, yatak odasından oluşan düğün paketleri 9 bin 999 TL, 15 bin 999 TL, 16 bin 999 TL, 20 bin 999 TL'ye Aydınlılara sunuyor. (BU BİR REKLAM HABERDİR)







 
Son Eklenen Haberler