Takip Et

/>

SON DAKİKA

Şehzade Yemek Salonu'nu Başkan Çetindoğan açtı

13 Eylül 2019, Cuma 17:23

     


Efeler'de işletmeciliğini eski futbol hakemi Mevlüt Fatih Yüksel’in yaptığı Şehzade Yemek Izgara Kebap Salonu'nun açılışını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın - Denizli Karayolu üzerinde Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AYESOB) hizmet binasının altında bulunan Şehzade Yemek Izgara Kebap Salonu’nun açılışına AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol hakemleri ve davetliler katıldı. Duaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, davetlilere yemek ikram edildi.

Açılışta konuşan AYESOB Başkanı Çetindoğan, "Türkiye’de ekonomik şartların bozuk olduğu bir dönemde bir işyeri açılıyor. Bizim de kiracımız kendisi. Önce inanmak ve güvenmek gerek. Bize üç şey söylerlerdi; terzini, berberini ve lokantanı değiştirme derlerdi. Ama siz yeni bir damak tadıyla, lokantayı değiştiriyorsunuz ve buraya geliyorsunuz. Ben kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

"BU BÖLGEDEKİ İHTİYACI GÖRDÜK"

Aydın'da uzun yıllardır giyim sektöründe işletmeleri bulunduğunu belirten eski futbol hakemi Mevlüt Fatih Yüksel, Şehzade Yemek Izgara ve Kebap Salonu ile ikinci bir sektöre girdiklerini ifade ederken, "Aydın’da bu bölgede güzel bir işletmeye ihtiyaç duyulduğunu gördük. Kendi alanında deneyimli bir ekibimiz var. Organize Sanayi Bölgesi'ne yakın olduğumuzdan dolayı sabahları çorba servisimiz de var. Uygun fiyat politikası, sulu yemek ve ızgara çeşitlerimizle Aydınlılar'ın hizmetindeyiz" dedi. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler