Takip Et

/>

SON DAKİKA

Citroen ve Peugeot’nun doktoru

13 Eylül 2019, Cuma 09:21

     


Almanya Bremen’de doğan ve mesleğe Ankara’da başlayan Hanifi Çabuk(47), 33 yıllık deneyimiyle Aydınlılara hizmet ediyor. Efeler 3. Sanayi Sitesindeki 06 Ankara Garaj Peugeot & Citroen Serviste alanında en iyi hizmeti sunduklarını söyleyen Çabuk, “Ağırlıklı olarak Citroen ve Peugeot üzerine çalışıyorum, Avrupa gruplarının hepsinde iddialıyım. Bizi kaliteli kılan, fiyat istikrarımız ve işimizin garantisidir.” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler 3. Sanayi Sitesinde 06 Ankara Garaj Peugeot & Citroen Serviste Avrupa gruplarının çoğunluğuna yanıt veren Hanifi Çabuk, başarılı olmanın sırrının fiyat istikrarında saklı olduğunu söyledi. Çabuk, “Ağırlıklı olarak Citroen ve Peugeot üzerine çalışıyorum, Avrupa gruplarının hepsi yine ilgi alanımızda. Bu işi yapmak için Ankara’dan geldim. Aydın’da bu iki marka ve grupta ciddi bir usta eksikliği olduğu söylendi. Beni ikna ettiler ben de ailemi ve düzenimi alıp geldim. 33 yıldır bu sektör içerisindeyim. Meslek Lisesi mezunuyum zaten, işin her bir özelliğini bilirim.” dedi.

YEDEN PARÇALAR PAHALI

Otomotivde başlıca sıkıntılarının başında yedek parça fiyatlarının olduğunu belirten Çabuk sektöre dair değerlendirmesini şöyle yaptı; “Aydın’da malzeme ve yedek para sıkıntısı var; pahalı. Çevrem geniş olduğu için şu anda karşılamakta sıkıntı yok. İşler çok güzel gidiyor, iyi ki de gelmişim diyorum. Aydın'ın belirli sıkıntıları var ama potansiyeli de var.

“USTA DA YOK ÇIRAK DA”

Aydın'ın en büyük sıkıntısı kaliteli usta ve eleman. Çok ciddi bir problem. Eleman bulamıyoruz, yedek parçalar çok pahalı. Bu sıkıntılar sadece Ankara ve Aydın için değil; tüm ilke için geçerli. Anne ve babalar çocuklarını yağ içerisinde görmek istemiyor. Ama unutulmamalı ki bu elimizdeki yağ kir yıkanınca gelir geçer. Ama bu mesleğin geçerliliği bitmez, her daim var.

“GÜVENİLİRLİĞİMİZ FİYAT İSTİKRARIMIZDA”

Bizim güvenilirliğimiz fiyat politikamızdan geliyor. Ankara’da da burada da ne fiyat verdiysek öyle hizmet veriyoruz. İşçiliğimiz, bilgimiz ve fiyat istikrarımız bizi güvenilir kılıyor. Beni Aydın’da Ankaralı usta olarak biliyorlar. Bizim hata yapma lüksümüz yok. Bir kazada onlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olabilirsiniz. Piyasada nakit döngüsünde ciddi sıkıntılar var. Dediğimiz gibi girdi maliyetleri, yedek parça fiyatları çok yüksek.

CİTROEN VE PEUGEOT’NUN DOKTORU

Citroen ve Peugeot'da iddilayım. Bu iki markanın doktoru olarak bilirler beni. Ayrıca diğer Avrupa gruplarında da iddialıyım. Ankara'dan Aydın'a bu markaların ve grubun ustalığında eksiklik olmasındandır. Gerçekten piyasada bu işi iyi yapanlar gittikçe azalıyor. Pasta payı artsa da usta azalıyor diyebiliriz. Bizim mesleğimiz hiç bir zaman ölmez. Nereye gitseniz kolunuzda bir altın bileziktir. ” (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler