Takip Et

SON DAKİKA

TKDK, TÜMSİAD'ı bilgilendirdi

12 Mayıs 2015, Salı 10:33

     


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü yetkilileri, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda, destek konularına göre hibe oranlarını anlattı.

Efeler Esra Kır Bahçesinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, yönetimi ve işadamları ile TKDK Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, TKDK Proje Başvuru Koordinatörü Derya Daysal katıldı.

TKDK Müdürü Erhan Çiftçi ile Proje Başvuru Koordinatörü Derya Daysal’ın sunum yaptığı toplantıda, TKDK tarafından destek verilen sektörler, iş kolları destek verilme şekilleri, destek konularına göre hibe oranları anlatıldı.

TKDK’nın son destek paketinde yer alan konuların bilgisinin verilmesinin ardından konuşma yapan TÜMSİAD Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Ünal, “Uzaktan yakından programımıza iştirak eden tüm misafirlerimizi tüm yönetim kurulumuz adına saygıyla selamlıyorum. Dernek olarak birinci görevimiz; önce üyelerimizin ekonomilerine katma değerler sunmak, daha sonra bunun pozitif etkilerini ülke perspektifinde takip etmektir. Değişik sektörlerde iştigal eden tüm davetlilerimizin programımızdan yarar sağlamasını temenni ediyor, yoğun iş programı arasında bize vakit ayıran TKDK İl Koordinatörümüz Erhan Çiftçi ile Derya Daysal’a şükranlarımı sunuyorum” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler