Takip Et

/>

SON DAKİKA

AYMAS'ın adı Otonomi Aydın olarak değişti

11 Eylül 2019, Çarşamba 13:08

     


Efeler'de otomotiv sektörünün kalbi olarak bilinen, alışverişin akışı sağlanan AYMAS Galericiler Sitesi'nin adı yönetim kurulunun aldığı kararla Otonomi olarak değiştirildi. AYMAS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yoğurtcu, isim değişikliğinin alınan yenilikçi kararlar içerisinde olduğunu belirterek, "Esnafın kazanması için yenilikçi kararlar aldık. Hedefimiz otomotiv pazarındaki esnafımızın kazanmasını sağlamaktır." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizli, Çanakkale ve Ankara'nın ardından Aydın'da da Otonomi adı altında faaliyet gösteren otomotiv sektörü, yeni isimle birlikte kazancını artırmayı hedefliyor.

"PAZARLAMA SİTELERİ KİRADAN

DAHA ÇOK PAY ALIYORLAR"

Aydın Otonomi Galericiler Sitesi'nin esnafın kazancını artıracağını aktaran Hasan Yoğurtcu, "AYMAS 1992'de faaliyete başladı. 1996'da da şehir merkezinden esnaf taşınmaya başladı. AYMAS Aydın Motorlu Araçlar Satıcıları yeri olarak bilinir. 23 yıl önce Ankara'da Otonomi diye bir site kuruldu. Ardından da bir İnternet sitesi tasarlandı. Galericiler bu siteden ücretsiz olarak alış veriş işlemlerini yapabiliyorlar. Bazı büyük alışveriş siteleri bizden kiramızdan daha fazla pay aldığı için ödemelerde zorluk yaşanabiliyordu. Ama Otonomi'nin İnternet sitesinde bir para alımı söz konusu değil. Otonomi üyeleri bu siteden Avrupa standartlarına göre alışveriş yapabiliyor. Kazancıda cebine kalıyor." dedi.

"ESNAF KENDİ İŞİNİN PATRONU OLACAK"

Otonomi'nin anlam itibariyle ' kendi işinin patronu' olduğunu ifade eden Yoğurtcu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; " da kendi işinin patronu demek. Denizli Çanakkale ve Ankara'da faaliyette olan Otonomi artık Aydın'da da var. Galericilerin satışlarını güvenle yapabileceğini ifade edebiliriz. Aydın Otonomi'de 89 esnafımız var. Hepimizin bir çatı altında olmamız, birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım. Herkesin belli bir bütçesi var, kendi malımızı alıp satıyoruz. Bunu iyi değerlendirmeli ve kazanç yollarımızı artırmalıyız. "

BÖLGE BAŞKANLARI TOPLANIYOR

Ege Bölgesi'ndeki Otonomi Galericiler Sitesi başkanlarının 4 Ekim'de Aydın'da bir araya gelerek dayanışma gecesi düzenleyeceğini de aktaran Yoğurtcu, "4 Ekim'de Ege Bölgesin'deki il ve ilçe başkanları ile kaynaşma topla 4 Ekim'de Aydın'da toplantısı yapacağız. En azından Meclis'e gittiğimiz zaman bir federasyon çatısı altında gidersek sıkıntı ve taleplerimizi iletebileceğiz. Birlik olursak çözülmeyecek sıkıntımız yok." diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler