Takip Et

SON DAKİKA

Denge Medya Grup, Rehber Koleji öğrencilerini ağırladı

28 Şubat 2018, Çarşamba 16:33

     


Aydın Rehber Kolejinin minikleri, Denge Medya Grup bünyesinde hizmet veren Aydın Denge Gazetesi, tvDEN ve Akademiden Sanat Okulu'nu ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hazırlık sınıfı Şirin Kalemler ve Altın Başaklar sınıfından minikleri ağırlayan Aydın Denge Medya Gurup Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın ile Akademiden Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Yener, öğrencilerin yazılı ve görsel medya hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı.

Aydın Rehber Koleji sahibi Mustafa Zor, Muhasebe Müdür Hicabi Çalışkan, Şirin Kalemler Öğretmeni Burcu Şahin, Altın Başaklar Sınıfı Öğretmeni Nurdan Sarıkaya ile birlikte Aydın Denge Medya Gurup'u gezen öğrenciler, Denge Gazetesi’nin haber merkezi ve tvDEN stüdyosunun konuğu oldu.

Haber nedir, kimler yapar, gazetede nerede basılır ve televizyon yayıncılığı nasıl yapılır gibi merak ettikleri sorulara cevap arayan minik öğrenciler, beraberinde getirdikleri hediye paketi ve çiçeği Aydın Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın'a takdim etti.

 

PİYANO RESİTALİ DİNLEDİLER

Ardından Akademiden Sanat Okulu'nu gezen öğrenciler, burada da Müzik Öğretmeni Büşra Yener’in sunduğu mini konseri dinledi, yöresel müzikler eşliğinde zeybek oynadı.

Kolej sahibi Mustafa Zor, Aydın Denge Medya Gurup çalışanlarına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, yayın hayatında başarı diledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

 







 
Son Eklenen Haberler