Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın MY Kolej’de online dersler başladı

26 Mart 2020, Perşembe 13:25

     


Türkiye’de eğitime ara verilmesi ve uzaktan eğitimin başlamasıyla Aydın MY Kolej’de öğrenciler kendi sınıf arkadaşları ve kendi öğretmenleriyle internet üzerinden online derslere başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Korona Virüs tedbirleri kapsamında örgün eğitime ara verilmesi üzerine MY Okulları’nda tüm tedbirler alınarak, “Kesintisiz Eğitim MY Kolej’de; MY Kolej Artık Evinizde” sloganıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da internet üzerinden eğitim başladı.

Ana sınıfından, 12’nci sınıfa kadar her bir öğrencinin, kendi öğretmenleri ve kendi sınıf arkadaşlarıyla internet üzerinden canlı öğretime başladığını söyleyen Aydın MY Okulları Müdürü Fatih Karahan, “Online eğitimle öğrenci ve öğretmenlerimiz , birbirine karşılıklı sorular sorabilmekte ve alıştıkları sistemle çalışmalarına devam edebiliyor. Pek çok şehirde online derslere en hızlı başlayan ve en profesyonel şekilde yürüten ilk kolej olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. MY Lingo ile dil öğretimimiz, MY Follow ile rehberlik sistemimiz, MY Akademi ile sınavlara hazırlık sistemimiz hiç olmadığı kadar zinde ve kuvvetli. Koşulların gerektirdiği eğitim öğretim şartlarına anında geçiş yaparak öğrencilerimizi başarıya ulaştıracak eğitim öğretim ortamını sağladık” dedi.

Karahan, MY Kolej Eğitim Politikaları Kurulu’nun her zaman ve her koşulda öğrencilerin ve öğretmenlerinin yanında olduğumuzu belirterek, “Biz de ‘Evde Kal Türkiye’ diyor ve sınıflarımızın öğrencilerimizle renklendiği sağlıklı günlerimize dönmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı. (SERCAN ÖRÜN)

EN ÇOK OKUNAN HABERLER

YÖK DUYURDU!

Bakan Selçuk açıkladı! Binlerce personel alınacak!

Aydın'da kaza!







 
Son Eklenen Haberler