Takip Et

/>

SON DAKİKA

Türkiye üçüncülüğü Aydın'a geldi

23 Mayıs 2016, Pazartesi 10:18

     


Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde düzenlenen ‘Sahne Sırası Sende’ müzik yarışmasının Türkiye finali yapıldı. 14-17 yaş Solo Erkek Ses dalında Ege Bölgesi birincisi olarak finalde yarışan Çine Madran Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sedat Gezir, Türkiye üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde düzenlenen ‘Sahne Sırası Sende’ müzik yarışmasında Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösteren Çine Madran Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Sedat Gezir, Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdiğini ifade etti. Üçüncü olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Gezir’i Okul Müdürü Eyüp Serdaroğlu tebrik etti. Karadenizli olan Serdaroğlu, başarılı öğrencisi Serdar Gezir’e kemençe hediye etti.

ARKADAŞLARINA TAVSİYE ETTİ

Okul idaresi, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından tebrik edilen Sedat Gezir, üçüncü olmanın heyecanını yaşadığını bu yarışmanın kendisi için farklı ve güzel bir tecrübe olduğunu ifade etti. Türkiye üçüncülüğünü tüm Aydınlı müzikseverlere armağan ettiğini söyleyen Gezir, sanatsal etkinliklerin ders başarısını olumlu anlamda etkilediğini aktarırken, öğrencilerin mutlaka bir sanat dalında kendilerini ifade etmelerini istedi. Başarılı öğrenci, bu durumun, hem ders başarısına hem de sosyalleşmeye katkı sağladığını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler