Takip Et

SON DAKİKA

Afacan Mucitler buz pisti ile ilki gerçekleştirdi

21 Şubat 2020, Cuma 17:59

     


Efeler’de bulunan Afacan Mucitler Gündüz Bakım Evi’nin buz pisti düzenlenen törenle açıldı. Buz pistini faaliyete geçirerek Aydın’da bir ilki gerçekleştiren Afacan Mucitler’de, Orman Okulu çalışmaları da sürüyor.

Kurulduğu günden bu yana yeniliklere imza atan Afacan Mucitler Gündüz Bakım Evi, bir yeniliğe daha imza atarak bünyesinde buz pisti oluşturdu. Aydın’da gündüz bakım evleri arasında bir ilk olan buz pistinin açılışına İŞKUR Aydın Müdürü Rahmi Terzi, Efeler Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Başurgan, Okul Kurucusu Hüseyin Kanyılmaz, Okul Müdürü Gülçin Öztürk, veliler ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Afacan Mucitler Gündüz Bakım Evi Müdürü Gülçin Öztürk, “Biz hep çocuklarımızın çocukluğunu yaşaması gerektiğini söylüyoruz. Bu anlamda kurucumuz Hüseyin Kanyılmaz da elinden geleni yapıyor. Onlar mutlu olsunlar, daha çok eğlensinler diye buz pistimiz de bugünden itibaren faaliyete geçiyor. Pistimiz hafta içi çocuklarımızın, hafta sonları da velilerimizin hizmetinde” dedi.

ORMAN OKULU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Okul Müdürü Gülçin Öztürk, “Okulda gerçekleştirilen her türlü düzenlemenin, yönetsel ve eğitsel çalışmanın, etkinliğin odağında çocuklarımızın iyi olma halinin ve öğrenmesinin geliştirilmesi yer almak zorundadır. Çocuklarımızın iyi olma hali ve öğrenmesini eğitim, öğretim ekosistemi içinde pek çok faktör etkiler. Biz Afacan Mucitler Gündüz Bakım Evi olarak çocuklarımızın okulumuzda bulunan bol materyali ve oyuncağı doyasıya kullanmasını ve oynamasını sağlıyoruz. Geri dönüş imkanı olmayan çocukluk çağlarını oynayarak, eğlenerek, spor yaparak geçirmeleri için Orman Okulu açtık ve buz pisti oluşturduk. Yeni projemiz olan, doğada eğitim için Orman Okulu çalışmalarımız devam ediyor. Yakında eğitime başlama müjdesini vereceğiz.

Okulumuzun eğitim sisteminin temelini oluşturan program içerisinde; izcilik, tenis, çeşitli spor dalları, crossfıtkıds, drama, robotik kodlama, satranç, akıl oyunları, müzik, İngilizce, oryantiring, mathazone, resim, okuma yazmaya hazırlık, Türkçe dil çalışması, fen bilgisi ve deney gibi etkinlikler var. Geleceğin mucitlerini yetiştirmek, çocukları sevmekten ve ekip ruhundan geçiyor. Bizler, insani değerlere önem veren, bilimsel düşünen, sportif ve sağlığını koruyan bireyler yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılışta Afacan Mucitler öğrencileri, buz pistinde gösteriler yaparak Türk Bayrağı açtı. (CEREN AKBAŞ) 







 
Son Eklenen Haberler